Kunniakierros

Kristiinan Urheilijoiden perinteikäs Kunniakierros juostaan 31. kerran kesäkuun 4. päivänä klo 18.00 Saunapuistossa. Jokaiselle juoksijalle, jonka keräystuotto on vähintään 45€ on luvassa T-paita / lippis/tuubihuivi.

Kuusi parasta kerääjää palkitaan erikoispalkinnoin samoin kuin Kunniakierroksen nuorin ja vanhin osanottaja sekä eniten kierroksia juossut. Urheilukoululaisille ja <18 vuotiaille nuorille on omat erikoispalkinnot: Jos keräät 100€ saat stipendiä 20€, 200€ 40€,300€ 60€ jne.

Kunniakierroksen tuotto, josta seuran osuus on n. 70 prosenttia käytetään nuorisourheiluun (palkinnot, leirit, matkakulut, valmennus, kilpailumaksut ym.).

Kunniakierroksen pienin kiinteäkertamaksu on 15€. Kunniakierroskeräyslistoja saatavissa John Rajasalo puh. 050-5919281 tai Ilpo Kaukoranta, puh. 0400737325

Kunniakierroksella tarjolla live-musiikkia ja kahvi/makkaramyyntiä

Tervetuloa!

Kristiinan Urheilijoiden viiriä SUL-puheenjohtaja Antti Pihlakoskelle luovuttamassa (vasemmalta) Aaro Ylikoski, Ilpo Kaukoranta ja Juhani Riski.
Kristiinan Urheilijoiden edustajat vastaanottavat diplomit ja Kunniakierros- historiikit.
Kunniakierroksella vuorollaan Suomen ennätykset tehneet miehet historiallisessa yhteiskuvassa. Kuvassa myös vasemmassa reunassa SUL-puheenjohtaja Antti Pihlakoski sekä oikeassa reunassa vahva urheiluvaikuttaja ja SUL- puheenjohatajanakin toiminut Carl-Olaf Homén. Keskellä toinen vasemmalta luettuna SE-miehet Kyösti Kakkonen, Juhani Riski Aaro Ylikoski, Jukka Uunila ja Matti Mäki-Reinikka.
Osa kunniavieraista SUL kunniakierrospäällikön Harri Merran seurassa Kunniakierroksen historiikin julkistamisessa.

Kristiinan Urheilijat juhlinnan kohteena Kunniakierroksen historiikin julkistamistilaisuudesa

Sivuvalikosta voit tarkastella lisää mielenkiintoisia nimiä ja lukuja seuran kannalta

Tässä yksi mielenkiintoinen ja hyvin kuvaava tilasto seuramme Kunniakierroksesta.

Kristiinan Urheilijathan on koko perheen seura. Koko perheen omistautumisesta seuratyölle kertova alla olevat lukemat:

Kristiinan Urheilijoiden Kunniakierroksen kaksi parasta perhettä vuosien aikana

1. Sjögrenit  39222 euroa