Linkit / Länkar

 Klikkaamalla linkkien nimiä pääset sivustoille.

 

Yleisurheilu

 

Suomen Urheiluliitto

Suomen yleisurheiluliiton kotisivut. Sivuilla paljon hyödyllistä tietoa, sääntöjä ja ohjeita liittyen yleisurheiluun. Sivuilla julkaistaan myös uutisia ja tuloksia. Löydät sieltä myös keskustelupalstan jolla tiukkaa keskustelua yleisurheilun polttavista puheenaiheista.

Yleisurheilu.fi

Tällä uudelta yleisurheilu- sivustolla esitellään laajasti Suomalaista yleisurheilua. Sivuilla on suomalaisten yleisurheilu vaikuttajien blogeja ja urheilijaesittelyitä. Siellä esitellää laajasti mm. yleisurheilulajeja lajiesittelyjen avulla.

EPU - Etelä-Pohjanmaan yleisurheilu ry

EPU:n sivuilta löydät Etelä-Pohjanmaan kilpailukalenterit, piirinennätykset ja tuloksia. Sivuilla julkaistaan myös uutisia ja tietoa tulevista koulutuksista.

Tilastopaja

Sivuilla julkaistaan kaikki Suomessa pidettyjen virallisten yleiurheilukilpailuiden tulokset.  Nimi haulla voit hakea myös yksittäin suomalasten urheilijoiden tuloksia.

Hiihto

 

Suomen Hiihtoliitto

Suomen hiihtoliiton kotisivut. Sivuilta löytyy tietoa mm. lisensseistä ja hiihtoliiton historiasta. Sivuilla julkaistaan myös uutisia ja ilmoitetaan ajankohtaisista tapahtumista  suomalaista hiihtoa koskien.

Etelä-Pohjanmaan hiihto ry

Etelä_pohjanmaan hiihto ry:n sivuilta löytyy kilpailu ja tapahtumakalenteri. Sieltä on myös tietoa säännöistä ja tulevista koulutuksista. Sivuilta löytyy myös keskustelupalsta, jossa voi ottaa kantaa etelä-pohjalaisen hiihdon tilaan.

 

Uinti

 

Suomen Uimaliitto

Suomen uimaliiton kotisivut. Sivuilla on tietoa koulutuksista ja säännöistä. Sieltä löytyy myös uutisia suomalasiesta uinnista ja ajankohtaiset tapahtumat.