Yleisurheilun lajikarnevaalit

18.5.2011

Lajikarnevaaleilla vaihdetaan tämän hetken kuuminta yleisurheilutietoa ja harjoitellaan ja kilpaillaan huippuolosuhteissa.

Tulevan kesän yleisurheilun  lajikarnevaalit sijoittuvat kahteen erilliseen viikonloppuun. Korkeuskarnevaalit järjestetään 9.-12.6.2011. Muiden lajien osalta ajankohta on  30.6 – 3.7.2011. (Kuulakarnevaalit loppuvat 2.6.) Kaksi erillistä ajankohtaa tulevat antamaan urheilijoille mahdollisuuden osallistua useammalle karnevaalille kesäaikaan. Lajikarnevaaleilla vaihdetaan tämän hetken kuuminta yleisurheilutietoa ja harjoitellaan ja kilpaillaan huippuolosuhteissa.

 
Jokaisessa karnevaalitapahtumassa on myös seurojen ohjaajille, valmentajille ja urheilijoiden vanhemmille tarjolla omaa koulutusta. Koulutus sisältää sekä yleisiä että lajikohtaisia asioita nuorisovalmennuksen toteuttamisesta.

 

Osa kesän 2010 henkilökohtaisissa SM-kisoissa mitaleille sijoittuneista saa ilmaisen osallistumisen karnevaaleille. Etu koskee yhteenlaskettujen sarjojen 17-v. ja 16-v. kolmea parhaan tuloksen tehnyttä/ laji ja myös yhteenlaskettujen sarjojen 15-v. ja 14-v. kolmea parhaan tuloksen tehnyttä/ laji. Lisäksi ilmaispaikan saavat vuoden 2011 SM-hallien, heittojen talvimestaruuskilpailuiden, SM-maantien ja SM-maastojen 17-v. sarjojen mitalistit.

 

Yleisurheiluterveisin

 

Tapio Rajamäki

lajikarnevaalivastaava

Aluevalmennuspäällikkö, läntinen alue

 

Tarkemmat lajikarnevaali esitteet näet tästä.