Kristiinan Urheilijoiden joukkueelle kultaa pm-maastoissa

7.5.2011

Hautala nappasi pronssia

Kristiinan Urheilijoiden juoksijat avasivat kilpailukauden vahvasti 6.5.2011 pm-maastoissa Ilmajoella. Miesten joukkuekisasta oli Kristiinankaupunkiin tuomisina pm-kultaa. Joukkuekilpailun sijoitukset laskettiin henkilökohtaisen kilpailun sijoituksista. Toiseksi joukkuekilpailussa tuli Kurikan Ryhti ja kolmanneksi Kauhavan Wisa. Tuomo Hippi jäi yksin kun Seinäjoen seudun Urheilijat ei saanut, hieman yllättäen, edes joukkuetta kasaa.

Janne Hautala esitteli myös oivaa kevät kuntoa armeijasta huolimatta ja nappasi pronssia ajalla 20.26. "Rataprofiili ei oikein sopinut minulle kun tuntui vain olevan jatkuvasti alamäkiä, nousut olivat niin loivia", Hautala kommentoi. Kilpailun voitti Antti Raittinen Kurikan Ryhti ajalla 19.41.

Veli-Jukka Hattula ja Mikko Pellinen taistelivat tiukasti loppusuoralla ja molemmille merkittiin loppuajaksi 20.58. Maalikamerakuvasta tarkistettaessa Hattulan rintalihaksen osoittautivat suuremmiksi. Hattulalle sija kuusi ja Pelliselle sija seitsemän.

Jussi Ojala oli KU:n neljäs edustaja  miesten kuuden kilometrin matkalla. Hän juoksi sijalle kaksitoista ajalla 22.25. "Armeija hieman painoi jaloissa, mutta ensi viikolla sitten lomien kautta kevyemmillä jaloilla SM-maastoihin", Ojala tsuumaili. Markus Jokinen oli poissa valtion velvoitteiden vuoksi.