Kristiinalaiset nuoret vauhdissa hallikaudella

27.3.2011

Sofie Danielsson hyvälle sijalle Tampereen Junior Indoor Games- kisoissa

Tampere Junior Indoor Gamesit ovat talven suurin nuorten hallikilpailutapahtuma Suomessa. T15-sarjan kolmiloikkakilpailussakin oli osallistujia kunnioitettavat 31 tyttöä. Osallistujien joukossa oli myös viime kesän kolmiloikan SM-pronssimitali tyttö Sofie Danielsson, joka kävi Tampere Junior Indoor Games kisoissa hyppäämässä loisto tuloksen.

Sofie paransi halliennätystään ronskin metrin 9,42:sta 11,27:ään. Uudella ennätyksellä kisasta oli kotiin tuomisina hopeamitali. Vähäinen kilpaileminen hallikaudella näkyi kolmena rastina pöytäkirjassa, mutta todellisen kilpailijan tapaan Sofie teki parhaan tuloksensa viimeisellä hypyllä.

Kilpailun voitti Imatran Urheilijoiden Senni Salminen tuloksella 12,13.

Niko Haaro paranteli ennätyksiään kahdella matkalla

Niko Haaro avasi kautensa heti uudella ennätyksellä 1000 metrillä Vaasan Winter Games-kisoissa 30.1. Niko juoksi ajan 3.21,1 ja sijoittui neljänneksi vain 0,8 sekunnin päähän kolmannesta sijasta.

Pohjanmaan kilpailut kilpailtiin 12.2 Kuortaneella. Niko osallistui pojat 13-sarjassa 200 sekä 1000 metrille. Pidemmällä matkalla vain 0,81 seukinnin päähän ennätyksestä ja toiselle sijalle. Yhdellä ratakierrokselta eli hallissa 200 metriltä tuloksena uusi ennätys 31,22 ja neljäs sija.

Haaro otti myös osaa Tampere IUndoor Junior Games- kisoihin Sofie Danielssonin tapaan. Matkana Nikolla oli jälleen 1000 metriä. Tuloksena jälleen hyvä aika 3.22,98 lähelle tammikuussa juostua uutta ennätystä. Niko sijoittui kahdeksanneksi 14 juoksijan joukossa pojat 13-sarjassa. Kilpailun voitti Markus Teijula ajalla 3.04,80.

Moukarimiehet epäonnisia

Kristiinalaiset ovat tottuneet jo odottamaan menestystä moukarin talvimestaruuskilpailuista Mikko Koskirannan ja muiden hyvien otteiden johdosta.

Tänä vuonna epäonnekkaasti Mikko Koskiranta on sairastellut talvikaudella paljon ja ei ottanut osaa kilpailuun. Aapo Lainekin joutui vetäytymään kisasta kuumeilun takia juuri kisojen alla.