Kevään Uimalla kuntoon- kampanja käynnistyy huomenna

28.2.2011


Osallistujien kesken arvonnassa 42 tuuman taulutelevisio.

Uimalla kuntoon kampanja on käynnissä 1.3.2011 - 30.4.2011 eli maaliskuun ja huhtikuun ajan. Kampanjan tavoitteena on innostaa kunnon kohentamiseen uinnin avulla. Kaikkien suorituskorttien palauttaneiden kesken arvotaan pääpalkintona 42" taulutelevisio ja lisäksi muita pienempiä palkintoja. Palkinnot jaetaan kunniakierrostapahtuman yhteydessä. Suorituskortteja voi noutaa uimahallin kassalta. Uintikampanjan tukijoina ovat Lähivakuutus ja Kristiinankaupungin vapaa-aika toimisto. He haluavat olla mukana tukemassa kristiinalaisten hyvinvoinnin edistämistä.

Osallistuaksesi kampanjaan sinun tarvitsee vain täyttää suorituskorttiin uintimatkasi. Osallistuaksesi arvontaan  tulee sinun palauttaa suorituskortti yhteystiedoilla varustettuna KU:n postilaatikkoon kampanjan viimeiseen päivään mennessä. Täyttäessäsi suoritusikorttia sähköisesti sinun tulee päivittää se nettisivuille kampanjan viimeiseen päivään mennessä.

Älä pelkää tutustua sähköiseen suorituskorttiin. Viime kerrasta on otettu oppia ja nyt suorituskortin päivittäminen nettisivulle onnistuu ilman välikäsiä. Ilmoittautuessasi saat sähköpostiisi suorituskortin, eli käytännössä exel- taulukon, ja sähköpostiosoitteen. Täytät suorituskorttia omalla tietokoneellasi. Halutessasi päivittää suorituskortin KU:n nettisivuille lähetät vain suorituskortin saamaasi sähköpostiosoitteeseen ja se päivittyy automaattisesti nettisivuille. Sähköisen suorituskortin tilaus ja ohjeet näet tästä.