Mikko Pellinen juoksi ennätyksen

14.2.2011

Alkukauden kovasta harjoittelusta johtunut tukkoisuus alkaa jalostua tuloksiksi.

Mikko Pellisen edellinen 1500m ennätys 4.06,91 siirtyi historiaan lauantaina, kun Mikko kirmasi omaksi ennätyksekseen 4.05,92 Jyväskylän Hipposhallin 200m radalla.

- Reenit ovat kulkeneet hyvin lokakuun armeijasta pääsystä asti. Hallikauden alun kasisataset olivat vielä tukkoisia, mutta nyt alkaa irrota.

Armeijassa MIkko sairasteli kovasti ja viime kesän juoksutkin menivät sen vuoksi hieman alavireisesti. Siirtyminen KU:n väreihin ja entisten kovien tuttujen kisakumppaneiden saaminen reenikavereiksi on osaltaan auttanut käynnissä olevan reenikauden aikana.

- Hyviä reenejä on leireillä saatu yhdessä tehtyä. Motivaatio on aina korkealla kun seurakavereiden kanssa on aina kisailu käynnissä.

Hallikaudella kirkkainpana tavoitteena Mikolla on 22-vuotiaiden halli SM-kisat.

- Nyt on harjoittelussa luvassa kaksi viikkoa herkistelyä, että saadaan tuloskuntoa irti. Valmentaja pisti täksi ajaksi luistelun ja jalkapallonkin kieltolistalle, Mikko naurahtaa.

Kovien tuloksien eteen täytyy välillä tehdä myönnytyksiä. Mikko tuleekin pistämään varmasti ennätyksiä uusiksi loppu hallikaudestakin.

Kristiinan Urheilijat onnittelevat Mikkoa ennätyksen johdosta.