Uimalla kuntoon- kampanja on päättynyt

1.12.2010 klo 09:00

Uintijaosto kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita kuntoilijoita!

 Uimalla kuntoon- kampanja on tämän syksyn osalta päättynyt. Tarkemmat tiedot osallistuneista ja uintimetreistä uutisoimme myöhemmin.

Uuden uimahallin myötä ja ennen kaikkea Kristiinan Urheilijoiden uuden uintijaoston myötä Kristiinankaupunkilaisten ei tarvinnut jäädä ilman omaa kuntouintikampanjaa. Kampanjasta ilmoiteltiin kauppojen seinillä ja myös nettisivuilla. Osallistuneita olikin heti KU:n ensimmäisellä kerralla hyvin mukana.

Nyt oli kokeilu mielessä tarjolla myös nettiversio millä osallistua kampanjaan. Tulemme tarjoamaan vastaavan mahdollisuuden myös tulevaisuudessa, mutta paljon toimivampana. Nettiversion kanssa oli teknisiä ongelmia ja seuraavaksi kerraksi pyrimme suunnittelemaan siitä myös huomattavsti helppokäyttöisemmän ja toimivamman.

Tänä aamuna uintijaoston edustajana Maarika Rosenback on käynyt suorittamassa palkintojen arvonnat poliisilaitoksella. Kuka voitti arvokkaan pääpalkinnon? Se ja muut palkinnot saajat sekä tarkat osallistujamäärät ja uintimetrit julkaistaan pian KU:n nettisivuilla ja lehdissä.

Kiitos paljon kaikille osallistuneille!