Valintoja ja nimityksiä

19.11.2010

KU:n miehet maajoukkue ympyröissä

 Mikko Koskiranta on valittu nuorten EM-ryhmään

 

Mikko Koskiranta on valittu viime kesän loistavien suorituksiensa johdosta Suomen Urheiluliiton nuorten 18-22-vuotiaiden EM-ryhmään. EM-ryhmä on Suomen parhaista alle 23-vuotiaista yleisurheilijoista koostuva valmennusryhmä, jonka tavoitteena on menestyminen nuorten EM-kilpailuissa.

Ku:n oma poika heitti itsensä viime kesänä moukarin Pohjoismaiden mestariksi ja kävi hakemassa arvokisakokemusta nuorten MM-kisoista. SM-kisoista ei kuitenkaan tullut mitalia. Syy siihen ja paljon muuta Mikosta voit lukea, tällä hetkellä painossa olevasta ja luultavasti ensi viikolla julkaistavasta, Kristiinan Urheilijoiden seuralehdestä.

 

Ilpo Kaukoranta on nimitetty SUL:n liittovaltuustoon

Ilpo Kaukorannan luottamustehtävien lista on pitkä ja nyt se on saanut lisää jatkoa. Ilpo Kaukoranta on valittu Suomen Urheiluliiton liittovaltuusoon.

Liittovaltuuston tehtävänä on kehittää yleisurheilutoimintaa liiton tarkoitusperien mukaan sekä päättää liiton strategiasta. Liittovaltuusto kokoontuu hallituksen kutsusta kaksi kertaa vuodessa, kevätkokoukseen maalis-huhti-kuussa ja syyskokoukseen marras-joulukuussa.

 

Kristiinan Urheilijat onnittelee Mikkoa ja Ilpoa!