Yhteisharjoittelut

KU:n yhteiset harjoitukset on tarkoitettu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille urheilijoille. Vaihtoehtona osallistua kaikkiin harjoituksiin tai valita vapaasti kuinka paljon haluaa harjoitella. Niillä, joilla on kilpailullisia tavoitteita ja oma halu harjoitella, on hyvät edellytykset harjoitella Kristiinan Urheilijoissa KU:n valmentajien johdolla.

Mitä hyötyä?

• Tarjoaa samanhenkisiä kavereita
  • Lisää motivaatiota ja tavoitteellisuutta harjoitteluun.
  • Ohjattuja harjoituksia useita kertoja viikossa
  • Mahdollisuus saada oma harjoitusohjelma
  • Osallistumisoikeuden kilpailuihin (SUL:n lisenssi)
  • Mahdollisuus osallistua EPU:n ja SUL:n leirityksiin (jos valitaan).

Ilmoittautuminen

Osallistuaksesi ryhmän harjoituksiin sinun tulee suorittaa Kristiinan Urheiljoiden urheilijamaksu sekä jäsenmaksu. Jäsenmaksulomake löytyy täältä. Ota yhteyttä Ilpo Kaukorantaan asian tiimoilta. Heidän yhteystietonsa löydät täältä.

HUOM! Kaikki harjoitukset alkavat 15 min ennen ilmoitettua aikaa ulkolenkillä. Koskee kaikkia harjoitusryhmiä!

Urheilijamaksu

Urheiljamaksu on 150€/vuosi. Sisaralennus; mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, on hinta seuraavista lapsista 100€/lapsi. Maksuun voi käyttää jäsenmaksulomakkeen tilinumeroa. Kirjoita viesti-kohtaan urheilijamaksu ja urheilijan nimi. Voit myös pyytää laskua seuran rahastonhoitajalta.

Urheilijamaksu on 150 €/vuosi, maksu voidaan jakaa  2* 75€

Harjoituksia ohjatusti monta kertaa viikossa, kts. harjoitusajat.

Voit myös osallistua KU:n harjoituksiin vaikka edustat muuta seuraa. Silloin urheilijamaksu on 300€/vuosi.

Maksuihin sisältyy

KU:N JÄRJESTÄMÄ YMPÄRIVUOTINEN HARJOITUS- JA KILPAILUTOIMINTA 2018

• Kaikki seuran tarjoamat harjoitukset
  • Maastokisat (kevät + syksy)
  • Sarjakisat (kesä)
  • Ilmainen osallistuminen seuran omiin kisoihin
  • Kunniakierros, mahdollisuus kerätä omaa kunniakierrosstipendiä !
  • 1xkuntosalikäynti Positivessa/viikko. Kuittaus vihkoon. Yli 12-vuotiaille!

MAKSAMALLA URHEILIJAMAKSUN SEURA MAKSAA PUOLESTASI

• lisenssimaksun sisältäen vakuutuksen (ei koske urheilijoita jotka edustavat muuta seuraa!)

SEURAN MUUT EDUT SAAT MAKSAMALLA SEURAMME JÄSENMAKSUN

Lisenssi

Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä lisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa.

Lisenssin hinnat ovat seuraavat 1.10.2015 alkaen:
* 2002 tai aiemmin syntyneet 27 € (14-vuotiaat ja yli)
* 2003 - 2008 välisenä aikana syntyneet 17 € (8-13-vuotiaat)
* 2009 ja myöhemmin syntyneet 10 € (7-vuotiaat ja alle)

Lisenssi sisältää:
* Ifin tapaturmavakuutus (v. 1997 ja myöhemmin syntyneet)
* Kilpailukalenteri-ilmoittautuminen

HUOM! Mikäli olet 20 v. tai vanhempi varmista, että sinulla on kattava vakuutus.

* Spurtti News -lehti 8 - 13 vuotiaille (1 kpl/perhe, 2003 - 2008 välisenä aikana syntyneet).
* Kilpailupa SUL:n alaisissa kilpailuissa.

Voimassaoloaika:
Lisenssi ja siihen liittyvä tapaturmavakuutus, joka on ostettu 1.10.2015 jälkeen ovat voimassa maksupäivästä vuoden 2016 loppuun saakka (31.12.2016).

Lisätietoja: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit